Barnets bog og Hokus Pokus højstol fra Babytorvet.dk

Ønsker du at forevige dit barns første år, så er barnets bog en oplagt ting at købe. Barnets bog er noget af det babyudstyr hvor man efter min mening bestemt ikke må spare. Med barnets bog kan man samle alle de glade minder fra barnets første år, såsom de første skridt, den første tand, det første smil osv. Det er ikke kun muligt at skrive i barnets bog, man kan ligeledes indsætte billeder samt få venner og familie til at skrive i babybogen. Barnets bog kan købes fra 129.95 hos bl.a. Babytorvet.dk, se hvor flotte de er.

 

Et andet rigtig godt produkt, som er ovre i en helt anden boldgade, er en Hokus Pokus højstol. Langt de fleste forældre kender Hokus Pokus højstolen, som den gode og sjove højstol man kan lægge på ryggen og dermed bruge som en gynge. Ryggen på stolen er buet og dermed kan den fungere på samme måde som en gyngehest.

Forskellen på en gyngehest og Hokus Pokus højstolen er, at Hokus Pokus er opbygget som en bil med et rat foran barnet. Hvis der er noget, som børn elsker, så er det at skrue og dreje på ting, så man kan som forældre være sikker på, at få en pause når barnet bliver sat i gynge bilen. Hokus Pokus højstol blev tidligere lavet af Brio og er solgt i tusindvis af eksemplarer, desværre er den ikke så let at opdrive, men ligesom med barnets bog har jeg fundet Hokus Pokus stolen hos Babytorvet.dk, så den er skam til at købe endnu og endda i flere farver – hvid/rød, hvid/blå og hvid/sort.

Slutteligt vil jeg lige give jer links til 3 hjemmesider, som jeg har benyttet mig meget af. Den ene side er trappegitter.dk, hvor du kan få en del at vide omkring sikkerhedsgitre altså trappegitre, dørgitre, brændeovnsgitre osv. Der er vel ikke noget, som er mere vigtigt end at beskytte sine børn, så jeg kan kan varmt anbefale denne side. Den anden side hedder voksi-pose.dk, hvor du kan få alt at vide omkring voksiposer eller Voksi, som de også kaldes. Jeg er kæmpe fan af voksiposer og synes simpelthen, at de er guds gave til vores kære børn. På voksi-pose.dk finder du gode video instruktioner samt generel brugsanvisning til brugen af Voksi-pose.dk. Den sidste side er Babytorvet.dk, som forhandler stort set alle de kendte mærker inden for babyudstyr – de er bestemt et besøg værd.

Andet godt: