Campingferie som børnefamilie

Vores børn er ved at blive så gamle at vi kan tage på campingferie, så vi har lejet en campingvogn og tager på en uges sommerferie, hvor vi skal slappe af på en campingplads i Holland og ug og se landet sammen med børnene.

Det bliver en spændende tur og en del af formålet er at se hvordan ungerne klarer at sove i campingvogn, drengene er nu 2 og 4 år, så vi forventer ikke at der skal være nogle problemer. Men man ved aldrig.

Vi har længe villet se Holland, til at starte med overvejde vi at leje en flodbåd og sejle rundt i landet og se det var vandsiden, men vi synes det var lidt for tidligt for børnene at de skulle lægge stærkt ud med.

Nu får vi så muligheden for at komme på ferie, hvor der også er mulighed for at slikke lidt sol udenfor campingvognen. Inden jeg skal vise min palmin-hvide krop på en campingplads skal jeg vist lige på en hurtig slankekur og tabe mig lidt. Jeg skal bare lige ned med et par kilo (måske 5) således badevægten ikke eksploderer når jeg stiller mig på den (den må gerne vise under 70).

Denne tur bliver som sagt en prøvetur på at have børnene med på campingferie, så det bliver rigtig spændende. Vi glæder os meget, fordi hvis det går så godt som vi synes så booker vi altså sydfrankrig til næste år og begynder at overveje at investere i vores egen campingvogn.

 

Andet godt: