Dyrk motion i hjemmet

Det er sundt at dyrke motion, det ved vi alle. Vi ved også alle sammen at man kan få omkring 17000 forskellige træningsredskaber som kan foldes sammen og skubbes ind under sengen.

Alt dette har vi lært ved at se TV shop og derfra ved vi også at man kan sætte strøm til sin krop – og så taber man sig.

Det vi også har set mange gange er at man kan få en smart fidus til at vaske vinduer med. Den er dampdrevet og den ser ud til at vaske helt 100% rent.

Har noget nogensinde købt de her ting på TV Shop? Jeg mener – det er jo ikke raketvidenskab at afgøre at en stor del af disse pakker er importeret af diverse drop-shippere som øjner en mulighed for at sende dem videre i systemet.

Heldigvis er er stadig vores sunde fornuft tilbage, den kan de ikke tage fra os. Vi skylder os selv at bruge den noget mere – husk på at hvis nogen forsøger at bilde dig ind at noget ikke kan lade sig gøre, så er det ikke andet en en sørgelig eksistens – og som nu er drukket.

Faktisk behøver du ikke have en masse redskaber, det er nok at du har dig selv at slæbe rundt på. Noget af det man kan gøre er at gå en tur (ja ude i det fri) og så styrke noget socialt og se hvad der rører sig – og få rørt sig selv. Det er bare med at komme i gang – selv rengøring hjælper faktisk helt vidt meget.

Andet godt: