Når vi taler om sundhed, kan vi ikke komme udenom motion – og for mange mennesker er det her, det store suk kommer. For hvornår skal jeg få tid til det? Og hvad med vejret – det er jo ikke sjovt at løbe, når det regner. Og det er her, at for eksempel et løbebånd kommer ind i billedet. Et godt løbebånd i hjemmet kan give dig al den motion, du har brug for – når du har tid.

Det gode løbebånd

Som med alt andet her i verden gælder, at pris og kvalitet hænger sammen. Derfor er det ikke en god ide at gå efter det billigste løbebånd, som du kan købe i et eller andet supermarked. Der er en del mekanik i et løbebånd, og det er indlysende, at skal det fremstilles billigt, sker det ved at gå på kompromis med kvaliteten.

Sørg for, at dit løbebånd kan reguleres, så du kan løbe (eller gå) op ad bakke også. Det er også en god ide, at det er så støjsvagt som muligt – især hvis du bor i en lejlighed, hvor du kan genere dine naboer med dine in-house løbeture.

Hastigheden skal selvfølgelig kunne reguleres, så du kan bruge løbebåndet i alt fra stille gåtempo til spurtende løb. Der skal også være en sikkerhedsanordning – en slags dødemandsknap – så løbebåndet omgående stopper, hvis du for eksempel falder. Det er typisk et armbånd, der er forbundet til afbryderen, så den slås fra, hvis du fjerner dig fra løbebåndet ved et fald.

Uanset hvad: Et godt og solidt løbebånd kan være en fantastisk måde at få motion på, og motion er en del af en effektiv slankekur – altid.

Og helt ærligt mellem dig og mig: Jeg skal snart på dating med en sød pige, jeg har mødt via netdate.dk, så jeg er nødt til at være lidt i form 🙂

 

Andet godt: