Overvejer at låne online

Med de stigende renter som bankerne urimeligt lægger for dagen, kan man vel lige så godt tage kredit online på KVIKLAAN-INFO.DK. Hvad er grunden til at bankerne konstant sætter renterne i vejret? Deres indlånsrente hos nationalbanken er jo faldende – burde det ikke smitte af på os kunder!

Jeg søgte på nettet og fandt KVIKLAAN-INFO.DK, som er en låneguide over de bedste og billigste online låneudbydere. Med et såkaldt online kviklån eller online hurtig lån, kan man låne op til 400.000 kr. uden at stille nogen form for sikkerhed, se her.

Går man ned i banken, skal man stille den ene sikkerhed efter den anden for så sikkert at få et afslag på at låne penge. Jeg overvejer seriøst, at ansøge om et forbrugslån online. Nu hvor man ikke længere kan låne penge billigt i banken, kan man vel lige så godt låne online.

Min kæreste og jeg har lånt mange penge og har altid betalt afdragene til tiden. Min kæreste har et SU lån, og jeg har et lille billån, og nu ønsker vi sammen at optage et mindre forbrugslån for at samle vores lån. Nå ja, så har vi da også et huslån, men det har alle vel, ikke sandt?

Jeg læste en artikel på finans-dyn.tv2.dk, som omhandlede rentestigninger, så det ser ikke ud til at blive bedre.

Andet godt: