Sådan starter du en blog op

Mange mennesker drømmer om at starte en blog og skrive omkring alt fra sundhed til babyer og mode. Men hvor svært er det egentligt? Hvor meget koster det og hvor meget tid tager det? Læs mere her og få svaret på disse tre spørgsmål.

Svaret på hvor svært det er, så er det faktisk ikke så svært. Det sværeste ved processen er altid at komme i gang, vide hvad man skal lede efter når man skal i gang, samt hvordan man lige tager det første skridt. Her vil jeg heldigvis komme med løsningen. Det første skridt er at gå ind på www.wordpressbogen.dk og hente den, læse den og så skulle du gerne have blod på tanden.

Det er som sådan ikke svært det, der skal til. Man kan sagtens selv gøre det eller man kan få naboens dreng til lige at installere en WordPress installation (som beskrevet i bogen) på et webhotel, og så er man i gang. Samtidig med at du får naboens dreng til at installere din hjemmeside, så bed ham om at bruge den rabatkode der er på hjemmesiden, så får du nemlig 3 måneders gratis webhotel – det betyder at du får 15 måneder i stedet for 12 måneder.

Det næste sørgsmål er hvor meget det koster. Faktisk koster det mindre end man skulle tro. Man hører mange gange om utrolige priser på IT og kan godt være lidt afskrækket af det. Men faktisk er du i gang i et helt år for omkring 250 kroner. Det dækker både domæne, webhotel og systemet (som er gratis) i et helt år.

Det sidste spørgsmål omkring hvor lang tid det tager – det er straks lidt sværere at svare på. Det svære ved dette er lidt at se hvad ambitionsniveauet er. Nogle vil gerne udgive et indlæg på sin hjemmeside / blog hver dag, mens andre skriver en gang om måneden. Nogle kan skrive en indlæg på 10 minutter, mens det tager 1 time for andre. Det er helt op til en selv, og man er nødt til bare at springe ud i det for at komme i gang og lære det.

Andet godt: