Sundhed og slankekur – vejen til et godt liv

Som vi alle ved hænger humør, velvære og mental tilstand sammen. Det er en symbiose der skaber dig et bedre liv. Netop det med at være i godt humør og have det godt med sig selv starter mange gange med de fysiske forandringer vi alle gennemgår i vores liv. Nogle mennesker begynder at tage på og blive mere overvægtige andre lever deres liv på en konstant slankekur.

For at have en sund krop skal man helst ikke være for overvægtig, spise sund og varieret og dyrke motion. Vi har alle hørt de lidt halvfrække råd fra sundhedsstyrelsen omkring at man skal have sex om dagen (hermed menes seks stykker frugt). Det er en god huskeregel for en dagligdag således man kan komme i bedre form eller få det bedre med sig selv. Man ved jo ofte godt hvad man bør eller måske mere hvad man ikke bør spise. Men alligevel brokker vi unaturlige og forarbejdede varer i hovedet i et væk – det giver ikke just en sund krop.

Den sunde krop skal også bruges, vi er fra naturens side ikke skabt til at sidde stille, men at komme ud og bruge vores krop, arbejde, jage og passe “stammen” er det vores krop gennem mange tusinde af år er blevet udviklet til. Vi er sjovt nok heller ikke udviklet til at være tykke. Det er noget vores moderne hverdag har skabt. Derfor er kroppen forudprogrammeret til at tabe de overflødige kilo, skulle man have nogle, således man kan udfylde sin rolle i stammen igen.

Når man sådan skal tabe sig er det vigtigt med en god slankekur der formår at gøre det muligt for dig at tabe i vægt hurtigt, således du kan få dit fysiske og mentale velvære tilbage, når dette kommer tilbage vil humøret automatisk følge efter. Du vil også opleve at når du begynder at tabe dig, så bliver du bedre til at overvinde andre forhindringer, det kan være på personligt plan eller eventuelt problemer du måtte have i din karriere. Det hele virker nemmere når du opnår dette. Det er faktisk så stærkt at det er noget man kan spille på og dyrke det for at blive bedre til alle de andre ting.

Andet godt: