ASOS store størrelser

Det er ingen hemmelighed, at jeg bruger lidt store størrelser. Det kan derfor ofte være svært for mig at finde tøj, som passer til min krop, og jeg har i mange år måttet gå i specialbutikker for at købe noget, jeg kunne bruge. Det er dog ikke længere tilfældet, og det er der en helt særlig grund til. Jeg blev nemlig gjort opmærksom på, at ASOS har en særlig kategori med tøj i store størrelser. Det betyder, at man kan få det helt op til 6 x XL, og jeg kan nu købe stort set alt mit tøj ét sted.

Samtidig er det befriende, at priserne er så lave hos ASOS. Det kan sommetider være virkelig dyrt for mennesker i store størrelser at købe tøj til rimelige priser, men det er slet ikke noget problem hos ASOS. Her er det virkelig billigt, og jeg fik derfor også råd til meget mere tøj, da jeg skulle opdatere min garderobe. Jeg fandt desuden en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, og på den måde fik jeg yderligere rabat på mine køb. Alt i alt var det en virkelig god oplevelse.

Overdele

Det har selvfølgelig altid været svært for mig at finde overtøj i de rigtige størrelser. I de seneste ti år har jeg brugt minimum 4 x XL, og det har derfor været ret umuligt for mig at finde t-shirts og trøjer i almindelige butikker. Hos ASOS var det dog ikke noget problem, for jeg kunne finde en masse forskellige modeller af t-shirts, som jeg rent faktisk kan passe. Det var selvfølgelig primært løstsiddende t-shirts, som faktisk virker slankende på mig, når jeg har dem på. Jeg var endda heldig at finde dem i pakker med flere, så jeg kunne betale endnu mindre per styk, da jeg fandt de rigtige. Jeg brugte en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, og jeg fik derfor yderligere 15 procent rabat på mine t-shirts.

Jeg var også på udkig efter en sommerjakke, og her har jeg virkelig haft problemer tidligere. Der er ikke noget værre, end når du skal gå rundt i en for lille jakke, fordi du ikke kan finde en større model. Det har ofte været pinligt for mig, og jeg har mest af alt haft lyst til at tage jakken af, selvom den har været nødvendig.

Hos ASOS fandt jeg en masse lækre sommerjakker og trøjer, som jeg godt kunne tænke mig. Normalt er jeg kræsen med dette, fordi det ikke rigtig klæder min store kropsform, men hos ASOS var modellerne netop tilegnet store mennesker, og jeg fandt derfor både en jakke og en trøje, som rent faktisk klæder mig. Jeg fik desuden rabat på mit samlede køb, og jeg bruger i dag både jakken og trøjen næsten hver eneste dag.

Underdele

For mange store mennesker er det et stort problem at købe bukser, fordi det næsten er umuligt at finde nogle, som både passer i længden og bredden. Derfor er det ofte nødvendigt at skulle sy bukserne om, før de passer. Det er dog ikke længere et problem, efter jeg har fundet udvalget hos ASOS. Her var der masser af bukser i min størrelse, og jeg behøvede ikke længere føle mig dum, fordi der ikke var noget, som passede i bredden til mig. Jeg fandt derfor flere par bukser hos ASOS, som jeg i dag bruger som mine foretrukne. Stilen på siden er meget enkel og klassisk, og man går derfor aldrig galt i byen, når man handler der. Jeg brugte også til bukserne en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, og bukserne fik derfor samlet set en rigtig fin pris, som var til at leve med.

En god oplevelse

Samlet set var jeg meget begejstret over at shoppe hos ASOS. Først og fremmest er det en webshop, hvor man lynhurtigt danner sig et overblik over udvalget, og man kan hurtigt komme ind til de kategorier, man leder efter. Det er samtidig en god side, fordi den passer til alle. Det er således muligt at finde tøj til både mænd og kvinder, som har vidt forskellige stile, og så er det selvfølgelig meget glædeligt, at der hos ASOS er en afdeling, som er tilpasset mennesker med rigtig store størrelser. Jeg vil helt klart anbefale andre at besøge siden.

Andet godt: