Jagten på det lille punkt

Hvis du som mand har svært ved at finde din partners g-punkt, så fortvivl ikke. Der er stor sandsynlighed for, at hun også selv har svært ved at finde det. 1800 kvinder blev i en undersøgelse spurgt, om de troede, de havde et g-punkt, og kun 56 procent sagde ja. Tilbage i 1940 identificerede en tysk forsker kaldet Grafenberg denne erogene zone, og det blev herefter kaldet g-punktet efter denne forsker. Du bruger fingrene til at finde din partners g-punkt. Det er som med alt andet intimt godt med forspil, inden du går på jagt. Ligeså er det vigtigt med gode sexstillinger – læs om dem her.

G-punktet består af væv, der bliver fortykket, når kvinden bliver ophidset. Hvis hun allerede er ophidset, vil det være langt nemmere for dig at finde hendes g-punkt. Måske vil det alligevel være behageligere for hende, hvis I bruger glidecreme, hvis hun ikke er våd nok.

 

Du finder g-punktet cirka 5 centimeter indenfor skeden på den øverste væg i skeden. Hvis hun ligger på ryggen, kan du med håndfladen opad sætte en kurvet finger indenfor. Bevæg fingeren langsomt frem og tilbage i det område. Når du føler et område, der er ujævnt, har du med stor sandsynlighed fundet hendes g-punkt.

 

Læg mærke til hendes reaktioner, mens du rører området med skiftende hastighed, indtil du finder den måde, hun synes om.

 

Når I har fundet hendes g-punkt og er parate til det næste skridt, kan du trykke på hendes mave og lave et modtryk. Det kan gøre det mere intenst for hende.

 

Hvis I vil avancere yderligere, findes der specielle g-punkt vibratorer, som har en krumning, der går ind og rammer hendes g-punkt. De findes i mange varianter. Der er nogle fra LELO, som er beregnet til at være inde i kvinden, mens I har samleje. Der er en krumning på, som går op til klitoris og giver vibrationer. Det er, hvad man for alvor kan betegne som sexlegetøj til par – og du kan finde den slags fornøjelige sager her: https://www.funtoys.dk/erotisk-legetoej/sexlegetoej-til-par.html

 

We-vibe har også særlige g-punkt vibratoer, som ovenikøbet har en app, du kan bruge på din telefon. Findes både til Android og iOS.

 

Du kan også få vibratoren Rock Chick, som indføres analt og som har klitorisvibrator også. Dette sexlegetøj påvirker dit g-punkt fra en anden vinkel.

 

Mandens prostata fungerer også som kvindens g-punkt og er meget sensitivt. I kan også få en strap-on dildo, som kvinder har oppe i sig. Den har en penis vedhæftet, som hun kan bruge til at stimulere sin partner analt. Se de mange dildoer her: https://www.funtoys.dk/erotisk-legetoej/dildoer-og-vibratorer.html

 

God fornøjelse med jagten på g-punktet!

Andet godt: