Jeg har flere gange fået en keratinbehandling, da jeg har langt hår. Det er så meget nemmere for mig at sætte mit hår, når det har fået en keratinbehandling. Det gør tørretiden langt kortere, og håret kommer ud meget glattere efter en føntørring. Jeg løber ganske kort mit glattejern igennem håret, og det er flot glat. Tit lader jeg det lufttørre, indtil det er næsten tørt og tørrer så blot resten med føntørrer. Det sparer meget tid, og mit hår er altid flot glat.

Jeg fik mine første keratinbehandlinger år tilbage. Dengang var jeg ikke klar over, at der var formaldehyd i de fleste behandlinger. Efter at have læst om det og hørt historier om frisører, der fik allergiske reaktioner over at bruge produkterne, har jeg holdt en lang pause.

En veninde fortalte mig om et nyt produkt, der ikke indeholder formaldehyd og stadig er effektivt. Nu har jeg prøvet det, og det virker super godt. Min frisør siger, at det skulle holde 3-6 måneder, så det er da ikke så ringe. Jeg bruger også gode produkter, og det er med til at forlænge varigheden. Husk, at du ikke må bruge produkter med sulfater i dit hår. Det vasker keratinen ud af håret. Jeg fik min behandling, da jeg var på ferie i udlandet, men jeg må have snakket med min frisør i København om, de også kan lave det for mig.

Det produkt, jeg fik i, hedder Uberliss. Jeg fik det i, inden jeg fik mine farveservice. Produktet kan nemlig lysne dit hår en lille smule, så det er bedst at få det i, inden du får dit hår farvet. Det er bedst at vente en uge, fra du har fået en farvning, til du får keratin i.

Det er dejligt at vide, at dette produkt er så sikkert at bruge, at man bruger det selv ved gravide kvinder og børn. Det er heller ikke nødvendigt for salonen at have udsugning, hvor de kommer produktet i. Mange saloner har et specielt rum til keratinbehandlinger, da det påvirker mennesker omkring, når det kommes i. Og det vil du vel ikke have i dit hår vel? Jeg vil i alle fald ikke.

Jeg bruger også en speciel shampoo og konditioner efter min keratinbehandling. De er specielt udviklet til at bruge efter keratinbehandlinger, og de er med til at forlænge resultatet.

Hvad med dig? Har du erfaringer med keratinbehandlinger? Får du dem med eller uden formaldehyd, og hvad er dine erfaringer med det? Hvor lang tid holder en behandling i dit hår? Og gør du noget for at forlænge effekten?

Er du til mere om skønhed? Kender du xiix.dk?

Andet godt: