Modetøj for store piger

For at være ærlig plejede jeg at hade at shoppe. Det var sjældent, at jeg forlod en butik uden at græde og forbande modeindustrien. Jeg forstår simpelthen ikke, at der er så mange mærker, der ikke vil producere modetøj over en størrelse 42. Forstår de slet ikke, at de ekskluderer en stor del af kvinderne? I de senere år har jeg erfaret, at jeg langt fra er alene om min frustration.

Jeg tror, at det gør noget ved din psyke, når hovedparten af modeindustrien slet ikke anerkender, at du eksisterer. Jeg var allerede bevidst om min vægt, men når jeg var ude at shoppe efter tøj, gjorde det altså noget ved mit selvværd. Jeg endte med at købe alt for stort tøj og jeans, der ikke passede, som en slags straf for ikke at kunne passe noget som helst over en størrelse 42.

En dag ændrede mit liv sig, da jeg var på ferie på Samsø og fandt den her fantastiske butik til plus size kvinder og store kvinder. Butiksejeren havde en super sød kjole på, som jeg straks forelskede mig i. Og udvalget var bare lige mig! Jeg blev i butikken i 2 timer og græd i prøvelokalet, da jeg kunne se, at det at se godt ud ikke afhang af min størrelse.

 

Jeg fik købt nogle flotte jeans fra Zoey, bluser fra Cassiopeia, en lækkert sort jakke fra One Two, kjolen ejeren havde på fra Adia, jeg fik endda også shorts i denim fra Zizzi og endelig en lækker cardigan fra Ofelia. Nu kommer jeg ikke til Samsø særlig ofte, så jeg var glad for at finde ud af, at Butik Rikke har en lækker webshop, hvor jeg kan bestille mit modetøj til store piger. De har hurtig levering, og man får gratis fragt ved køb på over 399 kr., og det skal jeg nok komme over med alt det lækre plus size modetøj, de har.

Nu er jeg en rigtig modepige

Nu har jeg fået blod på tanden og er blevet en sand lille fashionista. Jeg har flere veninder, der er over en størrelse 42, så jeg har fået dem med på modevognen. Det er slet ikke så svært at klæde sig smart på som plus size. Der er nogle få regler, du skal følge, afhængig af din form, men dem har jeg set, at Butik Rikke også har på deres hjemmeside. Derudover skal du have fundet nogle gode steder at købe plus size modetøj. Når du har fået fundet nogle brands, du godt kan lide, er det nemt at shoppe efter det på nettet, da du så også kender din størrelse.

 

God fornøjelse med shoppingen!

Andet godt: