Rejser giver livskvalitet

Jeg er en stor fan af at rejse. Jeg rejser cirka 2 gange om året. Nogle gange er det til eksotiske destinationer, og andre gange er det til mere for os almindelige destinationer.

Jeg var på 2 rejser sidste år også. Jeg var heldig at få billige flybilletter til Tyrkiet. Det var min første gang og meget spændende og anderledes. I efteråret eller nærmere hen mod vinter, hvor det var koldt i Danmark, tog jeg en uge på Kreta. Masser af sol og dejlig mad og gode priser på flybilletter til Kreta er der altid at finde.

 

Hvad er det så, det at rejse giver mig? Lad mig give dig nogle af mine erfaringer.

 

Der er ingen bedre følelse end at have dine kufferter pakket og være på vej til din næste rejse. Det at stige på et fly i et land og træde ud i et andet land til et eventyr er fantastisk.

 

Jeg oplever også, at du udvider dit perspektiv ved at rejse og se andre kulturer. Du kommer måske også til at se på dit eget liv på en anden måde ved at se, hvordan andre lever. Du vil måske være mere taknemmelig for dit eget liv. Måske vil det rykke på dine værdier.

 

Du lærer at leve i øjeblikket. Det er svært at tænke over de små ting, når du er i en by eller område, du aldrig har været før. Sug det hele ind, og få det meste ud af det.

 

Når man rejser, lærer man også at acceptere, at ting kan ske. Det nytter ikke noget, at du ødelægger din ferie i ærgrelse over, at flyet er forsinket, og du må vente i lufthavnen. Få det bedste ud af det. Der er mange ting, du kan foretage dig i en lufthavn.

 

Kon ud og oplev verden – og få ændret dit eget syn på verden. Hov – tjek lige her, hvis du vil til Kreta: https://www.rejsepriser.dk/populaere/kreta/

Andet godt: