Få mere ud af dit lingeri

”Hvorfor skulle jeg bruge penge på noget, jeg kun har på i 2 minutter?” Det var mit svar til min mand i mange år, når min mand spurgte, om jeg ikke ville bruge lingeri – eller når mine veninder og jeg gik forbi lingeributikken eller til mig selv, når jeg tænkte på, om jeg skulle prøve det. Jeg lurer også en del på Luksuslingeri.dk for tiden 🙂

Hvorfor naughty undertøj?

Der er ingen fornuft i at købe noget, der er så dyrt, og så bære det i så kort tid. I mange år var det eneste jeg bar, når jeg gik i seng, var for at holde mig varm. Jeg havde blomstrede natkjoler, som min mand havde købt til mig for over 10 år siden. Det var min lingeri kollektion! Og når jeg tog mine natkjoler på – kiggede min mand bare på mig og bad mig om at tage dem af, så vi kunne have sex.

Hvorfor kan mænd så så godt lide sexet undertøj?

Lad os tage et par eksempler:

  • Mænd er visuelle. Vores mænd kan godt lide at se os nøgne, se vores former, sensuelle, glødende, lokkende. Vi er selv meget kritiske over vores krop, men vores mænd ser os som sexede med former.
  • Mænd kan lide lidt drilleri. Lingeri både afslører og viser vores krop på samme tid. Vores mænd ved allerede, hvad der er gemt, og det, at de ikke kan se det hele, kan gøre dem mere vilde i varmen.
  • Lingeri siger, at vi vil have sex. Når vi har gjort os umage med at gøre os lækre for dem med afslørende pikant undertøj, ved de, at der er noget godt i vente. Og at vi har tænkt på at have sex med dem.

Hvordan får du så mest muligt ud af dit frække undertøj?

Selvom din mand helst gerne vil flå det sexede outfit af dig med det samme, hvordan får du så mest ud af det?

  • Læg flere sæt ud om morgenen og bed ham om at beslutte, hvad du skal have på den samme aften. Nu ved du, at han vil tænke på det hele dagen og slet ikke kan vente med at komme hjem.
  • Du kan også lægge dine sæt ud og sende ham billeder af dem som SMS over dagen. Her beslutter du, hvilket sæt du vil bære, eller du kan bede ham beslutte det. Han vil blive mindet om, hvor sexet du er hele dagen, og han vil være meget parat til dig, når han kommer hjem.
  • Du kan også tage billeder af dig selv i sættene og give ham valg.
  • Hvis det er noget undertøj,, der kan bæres under en kjole, kan I arrangere en middag ude. Det bygger spændingen op, at han ved, at du er sexet klædt på fra yderst til inderst.
  • Du kan også skippe trusserne, når I er ude til middag. Eller du kan gå på toilettet, og når du kommer tilbage, putter du trusserne i hans hånd, så han ved, at du nu er nøgen under kjolen.

Et lille pro-tip til piger, der er bygget med lidt større barm og den slags: Det forrygende lækre og belgiske mærke PrimaDonna er specielt designet til piger, der har noget at fylde i deres BH’er og trusser: https://luksuslingeri.dk/trusser/

Der er mange lækre undertøjsbutikker, men du kan også finde et stort udvalg online. Besøg den her shop – de har Danmarks største udvalg af lingeri. God fornøjelse med det!

Andet godt: