Sunde råd til flyrejser

Jeg går tit på jagt efter billige flybilletter på min favoritsøgemaskine Rejsepriser.dk, og så er det jo med at få pakket i en fart. Selvom jeg har rejst i årevis, bliver jeg altid lidt nervøs over at skulle pakke hver gang. Jeg vil jo nødigt glemme noget.

Når jeg først kommer i gang med at pakke, er det ikke så slemt, fordi jeg har en god rutine efterhånden.

Jeg har lavet en standard pakkeliste med dit ting, der altid skal med, så den starter jeg med.

 

4 dage før min tur laver jeg en liste over det tøj, jeg gerne vil have med på den her tur. Jeg laver listen enten på min telefon eller blot en håndskrevet liste.

 

Jeg tjekker i min vasketøjskurv, at der ikke er nogen af de ting, jeg gerne vil have med, og får det vasket, hvis det er tilfældet. Uanset er det rart at få vasket i bund inden en tur, så man ikke skal hjem til vasketøj.

 

Jeg tjekker vejret ud på min destination for den tid, jeg skal være der og tager hensyn til det i min pakning.

 

Jeg gennemgår min toilettaske og sikrer mig, at jeg har alt det, jeg skal bruge. Jeg har altid en pakket toilettaske stående klar, så jeg ikke skal pakke den fra gang til gang. På den måde glemmer jeg heller ikke noget.

 

2 dage før turen begynder jeg at lægge mit tøj og andre ting frem.

 

Dagen før turen får jeg det hele pakket i min carry-on og gennemgår det hele en sidste gang. Rejser du med en kuffert, som du tjekker ind, så husk at veje den, så du undgår gebyrer i lufthavnen.

 

Så er det blot med at få en god nats søvn, inden det næste eventyr begynder

Andet godt: