Forløb med stress coaching

Du er lige kommet ud på gaden efter at have besøgt lægen igen. Du har en recept med dig. Den er håndskreven. Sådan på gammeldags måde. Ulæselig. Lægen sagde dog, at han også ville sende den elektronisk til apoteket. Du er faktisk lidt chokeret. Du skal tage nogle beroligende piller – og du skal også have nogle piller med hormoner. Lægen har nemlig diagnosticeret dig med stress. Du er allerede sygemeldt. Men nu må du fortælle din arbejdsgiver, at sygemeldingen bliver forlænget. Desværre. Men, som lægen forklarede dig, så er stress bestemt ikke ufarligt. Hvis du skal tilbage på arbejdsmarkedet i god form, så er det nu, at du skal koncentrere dig om dig selv – ikke om, hvad alle andre siger og mener. Og heller ikke om karrieren. Du skal fokusere på dig.

Tal med en stresscoach

Lægen anbefalede også, at du besøger en stresscoach, så du stille og roligt kan komme ind i et stresscoaching forløb. Det hele er overvældende: Nye forpligtelser med stresscoaching? Flere piller? Giver det bare ikke mere stress? Jo, det kan det. Men husk lige, hvad lægen sagde: Du skal fokusere på dig og på at få det godt igen. Vi kan ikke have, at du går rundt og bliver angst, får hjertebanken eller må lægge dig syg i dagevis, fordi du får ondt i maven eller hovedpine.

Det klogeste lige nu

Det klogeste, du kan gøre, er, at gå hjem nu. Finde en god stresscoach og sørge for, at du kan få en samtale med ham. Det kan du godt overkomme. Når I så har fået fastlagt en plan for netop dit stresscoaching forløb, så kan du måske begynde at stille lidt større krav til dig selv. Men du skal ikke gøre det lige nu. Et skridt ad gangen. Stille og roligt. Og før du ved det, så vil lægen fortælle dig, at du ikke længere har brug for de beroligende piller.

Andet godt: