På en eller anden måde, så skal jeg til at finde ud af, hvordan jeg kommer til Stockholm. Min kæreste er svensker og bor der. Han bad mig om at komme i næste uge, fordi han ikke kan komme til København, sådan som vi oprindeligt havde aftalt. Arbejdet forhindrer ham i at rejse. Vi havde ellers allerede booket billige flybilletter til ham og hans søn, så de kunne komme. Vi købte via Rejsepriser.dk i øvrigt.

Nu går det så den anden vej. Jeg skal finde flybilletter til Stockholm til mig selv og min dreng. Lidt irriterende, fordi vi er sent ude, og billetterne, jeg kan finde, er ikke de billigste. Jeg overvejede, at vi tager toget i stedet for. At sidde i 6 – 7 timer i toget fra Malmø til Stockholm er dog ikke lige sagen. Det skal gå hurtigt med at komme derop.

De billigste flybilletter, jeg fandt, var godt nok ikke dyre, men man kunne ikke tage en kuffert med. Øv, det går ikke. Jeg er nødt til at have en kuffert. Min dreng skal have sine sager med sig: Skolearbejdet skal nemlig gøres, selv om han har fået fri, så han kan komme med mig. Ellers måtte han blive hjemme hos sin far, og det ved jeg, at han ikke er så glad for.

Jeg kiggede videre efter flybilletterne til Stockholm. Jo, man kunne godt få bagage med, men så steg prisen bare med ca. 50%. Det er ok, så jeg bookede billetterne.

Jeg ringede op til min kæreste og fortalte ham, hvornår vi ankommer. Han blev glad og lovede at komme og hente os i lufthavnen.

Erstatning ved forsinkelser

Heldigvis var der ikke forsinkelse, og selvom man kan få erstatning ved forsinket fly, er det nu rarest at undgå.Han fortalte, at han havde undersøgt, om han kan få pengene tilbage for de flybilletter han ikke bruge. Den bookning, han havde lavet, tillod, at han kan få 75% af pengene tilbage. Helt fint. Han havde nemlig booket de allerbilligste flybilletter, han havde kunnet finde.

Andet godt: