Gode webshops til juleindkøb

Det er lidt kedeligt at være på juleindkøb sammen med min mor. Hun er altid meget grundig. Alt skal undersøges, og så skal jeg bare stå der og vente, mens hun taler med sælgeren. Fx i dag, ikke, der var vi inde i en forretning nede i storcenteret, hvor vi skulle se på jakker til mænd. Min storebror skal have en fleecejakke, som han ønsker sig. (Han er 20 år gammel og er begyndt at kunne lide bløde pakker.) Vi fandt én, som er ret flot.

Sælgeren

Men så bliver sælgeren taget i forhør af min mor. Lidt pinligt. Hun spurgte ham om, hvilket vaskemiddel man skal bruge til den, om den mister farve, om den kan byttes osv. osv. Han svarede hende tålmodigt på alle hendes spørgsmål. Og jeg stod der og blev trættere og trættere af al hendes snak. Generelt snakker hun meget. Men sælgeren var sød, og vi købte jakken. På vej ud af butikken så hun på jakker til kvinder. Ok, hun var åbenbart kommet i humør til at bruge mange penge. ”Mor, skal vi ikke se at komme videre? Jeg vil godt ned i elektronikbutikken og købe den power bank.” Jeg var ved at blive utålmodig.

Vent lige et øjeblik

Hun sagde, at jeg godt lige kunne vente i 5 minutter. Hun skulle lige se på de der jakker. Hun begyndte at hive den ene efter den anden ud. Holdt dem op og kiggede på dem. Holdt dem op mod mig for at se om, hun kunne forestille sig, hvordan den ser ud på mig. ”Mor, jeg har altså ikke brug for nogen jakke.” Hun svarede, at det gør da ikke noget at kigge. Måske ændrer jeg mening. Måske vil jeg gerne have en jakke til lidt pænt brug. Du kan da ikke rende rundt i din læderjakke hver dag. ”Har du ikke brug for en pæn jakke til, når vi skal til julegudstjeneste?” Jeg var lige ved at begynde at græde. Jeg skal bare ikke i en af de der konede vatterede English countrystyle ride-agtige jakker. Det nægter jeg. Jeg ved dog, at min mor får sin vilje. Vi kommer ikke herfra, før jeg har fået en ’pæn’ jakke. Jeg begynder at kigge på jakkerne til kvinder, som de har i butikken.

En er for damet, en anden er for kedelig. Jeg kigger. Finder en kunstig pelsjakke, som faktisk er ret flot. Den er rød. Den kunne jeg faktisk godt finde på at tage på. Jeg viser den til min mor. Kommentaren: ”Ikke tale om. Den får du ikke.” Hun hiver en grå jakke frem. Den er sådan lidt sømandsjakke-agtig. Faktisk ret flot. ”Hvad med den her?” Jeg tager den, holder den op. Kigger på den. Går hen til prøverummet og tager min læderjakke af. Tager den grå på. Den er lidt stor, men faktisk ret god. Den kan godt bruges til både pænt og almindeligt brug. Jeg siger til hende, at hun lige skal finde den i en mindre størrelse, så jeg kan prøve den også. Hun finder én, og den passer fint. Hun køber den til mig.

Heldigvis har vi webshops som https://www.arkuri.dk/ og https://www.arkuricurvy.dk/

Andet godt: