Hugo Boss the Scent For Her og For Him

Hugo Boss er et brand, der er kendt for at stå bag mange kreationer inden for forskellige kategorier, men uanset kategori er kvalitet og eksklusivitet nogle af de nøgleord, som gør sig gældende for Hugo Boss uanset, hvad brandet beskæftiger sig med. Vil du også tage del i det fantastiske brands produkter og samtidig gøre et kup, så kan du på Luxplus finde en lækker Hugo Boss parfume til både mænd og kvinder.

Hugo Boss the Scent

En af de parfumer som har gjort sig særligt bemærket blandt mange kvinder er duften The Scent. Duften kaster en skøn aroma efter sig, som blandt andet består af fresia, kakao, fersken og osmanthus. Duften har en svalende effekt på grund af dens lækre blomstrende duft, der er svær at modstå. The scent kan fås både i almindelig parfume størrelse samt en rejsestørrelse, som er let og ligetil at have med i tasken eller på flyet, hvis du skal ud og rejse.

 

Hugo Boss the Scent gaveæske

Foruden parfume varianterne kommer The Scent også i en body lotion variant som du kan indhylle hele kroppen i efter badet. Det er altid en god ide at have flere produkter med samme duft, hvis du vel at mærke ønsker at bygge din yndlingsduft op, så den holder hele dagen. Ved at benytte både body lotion og et par pift af The Scent, vil du kunne holde duften ved lige i længere tid uden at skulle påføre parfumen gang på gang i løbet af dagen eller aftenen. Derfor er The Scent gaveæsken også den perfekte gave til kvinden, der er faldet pladask for denne herlige Hugo Boss duft. Vil du give dig selv eller en du har kær en luksuriøs duftgave som virkelig vil forkæle din lugtesans, så er det The Scent du skal have fingre i.

En anden god måde at holde på din duft er ved at påføre den på bestemte steder af kroppen, som eksempelvis knæhaser og inderside af arme. Undgå så vidt muligt at påføre parfumen på halsen og håndleddene, hvorefter du gnider dem sammen. En parfume har nemlig ikke godt af at blive masseret ind i huden på den måde, da det vil kunne forstyrre duftmolekylerne.

Derudover kan du med fordel skærme din Hugo Boss duft fra for meget sollys og varme, da dette heller ikke tjener din parfume. En duft har som tommelfingerregel altid bedst af at opholde sig i et rum, hvor produktet ikke befinder sig i direkte sollys eller for høje temperaturer. Kan du undgå dette, vil du på mange måder have en duft, som holder de fantastiske duftmolekyler intakt, så du i længere tid vil kunne nyde at påføre din yndlings parfume fra Hugo Boss.

Feminine dufte

Er du til de feminine og blomstrende dufte, er du med garanti en, der vil elske at bære The Scent fra Hugo Boss på din hud. Duften er på mange måder stilren og passer perfekt til den selvsikre og moderne kvinde. Ikke alene er duften hypnotiserende, flakonen i sig selv er også med til at pryde ethvert hjem med dens ikoniske og smukke design.

Gå ind på Luxplus og spar mange penge på dit Hugo Boss køb.

Andet godt: