Grohe er sundt for sjælen

Klokken er 6:30 om morgenen, og vækkeuret ringer – alt for højt. Jeg ligger lige her i min skønhedssøvn, så det er lidt irriterende. Slår det fra og vender mig om på den anden side. Men nu er jeg vågen.

Jeg kommer i tanke om, at jeg skal flyve her til morgen. Jeg skal være væk i en uge og har ikke pakket min kuffert. Ja, jeg har faktisk ret mange ting at gøre, inden jeg tager taxien til lufthavnen. Jeg skal lige have sendt en rapport af sted til min chef. Jeg skal have gjort komfuret rent. Jeg skal huske at få skraldeposerne ned: en til genbrug og en til organisk affald. Og et bad.

Farer ud af sengen, og ind i bad. Mens håret tørrer, sender jeg rapporten afsted. Det tager lige lidt længere tid at gøre, end jeg havde regnet med, fordi der er lige et par rettelser, som skal arbejdes ind i den. Jeg dobbelttjekker, at jeg har fået lavet alle rettelserne. Rapporten kommer afsted. Videre til næste punkt. Komfuret bliver gjort rent, og jeg når lige at få filtreret køleskabet, så jeg ikke kommer hjem til et råddent salat‐hoved i næste uge.

Pakker kufferten, og så er jeg vist ved at være klar.

Så er jeg afsted

Ringer efter en taxa, og afsted til lufthavnen. Når hen til gaten, og så er det bare med at komme om bord. Flyet er propfyldt. Argh, det er ikke sjovt. Jeg har sæde ved mellemgangen, så jeg får rygsække og jakkehjørner banket i skulderen hele tiden.

Flyet ankommer til destinationen ca. En halv time tidligere end beregnet. Rart. Virkeligt rart. Jeg skal nemlig på toilettet. Morgenens kaffe er kommet igennem systemet. Her.

Efter paskontrollen er jeg ved at få ondt i kæberne af at bide tænderne sammen, og af at krydse benene. Jeg farer hen til det nærmeste toilet.

Grohe er overalt

Befrielse er det eneste, jeg tænker. Går hen og vasker hænder. Smart design, de har her i ankomsthallen. Tjekker lige i spejlet, om jeg ikke ser alt for smattet ud. Det er ok. Det kan gå an. Jeg lægger mærket til, at ved vandhanen står Grohe. Aha, de bruger også Grohe armaturer her i byen. Der kan man se. Grohe har nogle gode forbindelser til en hel del lufthavnsbygningerne i Europa. Jeg har lagt mærke til, at man ofte ser deres logo i dem. Det er nok ikke helt uden grund. Deres armaturer er af god kvalitet. Det er funktionelt og pænt i designet. Og så er det nemt at holde rent.

Og det her med hygiejnen er meget vigtigt. Der strømmer jo tusindvis af mennesker gennem lufthavnenes toiletter hver eneste dag. Der bliver vasket mange tusinde hænder, og der bliver børstet en masse tænder mv. Så når valget fra bygherrernes side er faldet på Grohe armaturer, så siger det meget om kvaliteten.

Det holder i årevis. Og det er nemt at håndtere – især når lyssensorerne, som styrer vandhanerne, virker. Jeg er sikker på, at rengøringspersonalet også er tilfredse med, at de ikke skal bruge meget tid på at rense snørklede armaturer.

Andet godt: