Hvis du nogensinde har været i en sexbutik eller besøgt en butik på nettet, der sælger sexlegetøj, har du sikkert oplevet, at det kan være overvældende? Det er det for de fleste. Der er så meget at vælge imellem indenfor sexlegetøj, vibratorer, onani legetøj, forskellige kategorier af bondage, olier, spil, sexlegetøj til kvinder og for par og meget meget andet.

Hvis du vil starte med noget ”grundlæggende” indenfor sexlegetøj, kan du starte med en vibrator. Selv indenfor vibratorer findes der mange forskellige typer, så her en kort oversigt over de mere gængse typer.

Hvis du er ny til vibratorer:

Nybegynder – så start enkelt med en klitoris vibrator. Disse bruges kun ”udenpå” og er lavet til at give dig klitoris orgasme typisk med en stærk motor med stærke vibrationer – og de virker! Du kan bruge dem alene eller med en partner. Jeg kan generelt anbefale Magic Wand, som har gode produkter.

 

Hvis du vil have noget mere alsidigt:

Alsidighed får du med en vaginal vibrator. Her kan du bruge vibratoren både på klitoris og i skeden.

 

Hvis du gerne vil pirre dit g-punkt:

Der findes heldigvis vibratorer, der er designet til at pirre dit g-punkt. De er typisk mere kurvede, så de kan gå ind og ramme netop dit g-punkt for en stærkere orgasme.

 

Hvis du vil have flere oplevelser i én:

Der findes ”duo” vibratoer, der både pirrer klitoris og går ind i skeden med vibrationer begge steder. Disse vibratoer kan give dig meget stærke orgasmer, hvis du eller din partner forstår at bruge dem rigtigt. Men øvelse gør mester, så det er bare med at komme i gang 🙂

Hvis du vil bruge en vibrator med en partner:
Der findes for eksempel penisringe med en vibrator til brug for at pirre klitoris. Jeg har prøvet et par stykker uden at finde dem særligt effektive, så jeg vil ikke give dem min personlige anbefaling, men prøv det endelig, hvis du finder dem spændende. Min erfaring er, at de vibratoer, jeg allerede har nævnt, også fungerer godt med en partner og til onani.

Tjek shoppen lovejoy.dk for det bedste udvalg i sexlegetøj i Danmark!

Andet godt: