Hvis sundhed betyder noget for dig, og hvis du har børn, er der en firma i Danmark, jeg synes, du skal lære at kende. Min holdning har grund i virkelige hændelser, da min søster afslørede et narkomisbrug hos sin ældste datter og dermed fik hende reddet. Og afsløringen skete med en test til hjemmebrug fra netop Ferle Produkter.Jeg har tilladt mig at ændre på personnavne her af hensyn til anonymiteten.

Inge ændrede sig

Min søsters ældste datter hedder Inge. Da hun startede i 1.G, skete der ret hurtigt en markant ændring i hendes opførsel, som bekymrede min søster meget. Inge var normalt en meget livsglad og opmærksom/empativ pige med et stort, stort netværk af venner og bekendte og et ditto engagement i den lokale afdeling af Dyrenes Beskyttelse.

I løbet af ganske få uger – sikkert omkring 4-5 uger – ændrede alt sig omkring Inge. Hun holdt op med at komme i Dyrenes Beskyttelse, hun så nærmest ingen af de gamle venner og hun forsømte ofte sine lektier og de opgaver, hun havde i hjemmet. Samtidig begyndte hun at ses med nogle unge mænd fra et nærliggende socialt boligbyggeri – ikke den slags mænd, en mor har lyst at se i nærheden af sin datter.

Mange samtaler førte til absolut intet. Inge sagde blot, at hun vel havde lov at udvikle sig som menneske? Og derved blev det, til min søster en dag faldt i snak med en politimand, der nænsomt fortalte hende, at det, hun beskrev om Inge, lød 100% som et narkotikamisbrug!

Ude af sig selv af rædsel søgte hun hjælp på nettet og fandt altså frem til firmaet Ferle som nævnt. Der købte hun en spyttest – http://www.ferle.dk/innovacon-narkotest/ – som hun fik tilsendt med posten. Hun fandt på en lille nødløgn om et projekt med kortlægning af DNA, og hun fik uden problemer lov at tage en spyttest på Inge.

Positiv for narkotika

testen var positiv, og nu faldt himlen ned! Inge blev tvangsindlagt til at lade sig teste professionelt, men det blev ikke nødvendigt, for hun brød sammen og tilstod alt. Heldigvis ville hun gerne ud af det, og da det blev taget relativt tidligt i hendes misbrug, lykkedes det også.

Det er nu et år siden, og Inge klarer sig fantastisk. Det mest fantastiske er næsten, at hun selv har bedt om hyppige tests! Dte gør hun, fordi det er en ekstra forsikring for hende, siger hun. Hun ønsker aldrig igen at se det udtryk i sine forældres ansigt, som hun så, da hun testede positivt.

tak til den anom´nyme politimand – og tak til Ferle Produkter!

 

Andet godt: