Hvad betyder det for dig, om en kvinde får orgasme, når I er sammen? Føles en kvindes orgasme anderledes end en mands?

Henrik, 39 år: Mon ikke det er en længere og en mere bølgende fornemmelse? Det kan virke som om, kvinder har sværere ved at styre deres krop under en orgasme end vi mænd har, ud over vi altså har svært ved at styre vores ansigtsudtryk.

Mathias, 26 år: Jeg forestiller mig, at den kvindelige orgasme generelt set kræver lidt mere, men derfor også er mere en “helkropsorgasme”. Når det så er sagt, vil jeg hævde, at mænd kan få den samme type orgasme, men at mange nøjes med “den mekaniske ind-ud orgasme” som vel mest af alt er en ejakulation med sidegevinst.

Victor, 55 år: Jeg tror, at vore orgasmer er mere ens, end jeg tidligere troede. Det skyldes, at jeg efter adskillige tantra-kurser selv oplevede den totale kropslige orgasme, som jeg troede var forbeholdt kvinder. Men jeg tror altså også, at kvinder kan opleve at de “bare” har behov for udløsning, præcis som vi mænd, når vi lige skal have lettet trykket.

Peter, 41 år: Jeg tror generelt kvinders er mere ”all over” – men er lige så forskellige som mine. Nogen gange et hurtigt ”fix” og andre gange en totaloplevelse f.eks. hvis en kvinde dyrker sex med en sexmaskine eller dildomaskine.

Kan du mærke om en kvinde faker?

Mathias, 26 år: Det ved jeg ikke. Jeg har sikkert været sammen med nogle, som har faket, men det synes jeg ærlig talt er mest synd for dem.

Henrik, 39 år: Hm… At fake krampeorgasmer er sgu meget godt skuespil. Jeg føler, at mine kvinder har været meget ærlige. Så er de måske bare ikke kommet, og sådan er det bare.

Viktor, 55 år: Jeg tror da, at der nok skal være en enkelt kvinde, der kan snyde mig, men i grunden snyder hun jo sig selv. Oftest mærker jeg kvindens orgasme, når hendes skedevægge trækker sig sammen om min pik eller fingre i en rytmisk. krampeagtig pulseren.

Andet godt: