Endeligt! Vi er på vej tilbage mod de gode tider, inden Coronaepidemien brød ud. Samfundet er ved at åbne igen. Fra på torsdag må børn i klassetrinene 5. til 8. klasse starte i skolen igen. Der er altid nogle skeptikere, der advarer og siger, at det er for tidligt. De mener ikke, at der er nok mennesker, der er blevet vaccineret endnu. Men regeringen har taget en beslutning efter lange forhandlinger med de andre partier. Og ja, vi almindelige borger krydser fingre, for at denne gang går det godt. Vi ved jo alle sammen godt, at virusset ikke er væk. Vi har også lært at håndtere den i vores hverdag.

Her er travlt igen

Og jeg kan i den grad godt mærke på mit arbejde, at vi er ved at komme tilbage til nogenlunde normale tilstande. Jeg har sindssygt travlt med at svare på telefonen. Vi får opkald hele dagen. Fra mennesker, der havde drømt om at afholde et eller andet event, men som måtte aflyse det på grund af de ændrede forsamlingsregler. De regler bliver der lige så stille lempet for. Og det kan vi se på vores kalender. Mange af dem, der ringer op, spørger, om de kan booke det samme mødelokale, som det, de havde måttet ringe afbud om for lang tid siden.
Vi har i mange tilfælde måttet sige til dem, at de ikke kan få lokalet på den nye dato, de ønsker det. Vi tilbyder dem, så et andet lokale. I nogle tilfælde tager de imod tilbuddet. I andre tilfælde forhører de sig om, hvornår de kan få lokalet.

Leje mødelokaler i København

De fleste af vores kunder har fundet os via nettet. De har i sin tid bare googlet ”mødelokaler København” og efter at have set vores site, har de også set, at vi har fantastiske faciliteter. Nogle af vores kunder har kendt til vores faciliteter i flere år – og de har brugt vores lokaler, mange gange. Dem er vi i et lille dilemma overfor. Mest fordi et eller andet sted, så synes vi, at de burde få særlig god behandling. Men på den anden side, så vil vi jo også gerne tilfredsstille nye kunder. Så det er lidt af en balancegang, vi er ude på i disse dage. Vi har derfor sendt mails ud til alle vores kunder, der har måttet aflyse deres bookning af lokaler hos os.Også til konferencer i øvrigt.

Vi gør hvad vi kan

Vi spørger dem, om de stadig påtænker at gennemføre det event, de havde booket lokaler til. Vi giver dem derefter valgmuligheder for, hvornår de kan få adgang til det samme lokale igen, hvis de vil gennemføre deres event. Vi beder dem også om at besvare vores mail inden en bestemt dato, så vi kan have alt klar til dem. Svarer de ikke til tiden, kommer de bagerst i køen. Og så sender vi dem en mail igen efter noget tid.

Vi håber, at det vil hjælpe alle. Og vi har derfor travlt med at lægge de forskellige puslespil, for hvornår vi har lokaler med forskellige kapaciteter ledige. Det er et løbende arbejde. Og det kan være svært.

Andet godt: