Her er lidt råkoldt. Faktisk så går jeg og småfryser. Men åbenbart ikke tilstrækkeligt, til at jeg går ind og finder en cardigan at tage på. Nej, jeg går faktisk og hygger mig med at finde julepynten frem. Og når jeg gør den slags, så gider jeg ikke lede efter tykke sweatre. Jeg har mine lækre hjemmesko på. Jeg fik dem sidste år i julegave af min mand. Han har fortalt mig, at han var blevet lidt træt af at høre på, at jeg altid sagde, at jeg fryser.

Er lidt kuldskær

Jeg er meget kuldskær, det er rigtigt nok. Men at jeg ligefrem har irriteret min mand med mine bemærkninger om, at han gerne må tænde op i brændeovnen, eller at jeg synes, her er lidt råt i det store hus var jeg sådan set ikke klar over. Han havde derfor besluttet sig til at gøre noget ved min jammer. Han havde brugt flere timer på at lede efter hjemmesko til mig. Han ved nemlig godt, at jeg er meget kræsen med hensyn til mit tøj og sko. Så han kunne ikke bare gå ind til den nærmeste skoforretning og bede om et par hjemmesko til kvinder i størrelse 39. Han fortalte mig, at han fandt hjemmeskoene i en særlig butik, der er specialiseret i hjemmesko.

Shepherd hjemmesko

De har også hjemmesko til mænd, men han synes ligesom ikke, at han også ville give sig selv et par.

Var det måske et signal til mig om, at jeg gerne må give ham et par hjemmesko fra Shepherd i julegave i år? Det er jeg næsten sikker på. Så hvis jeg ikke havde smidt æsken, som skoene var pakket ind i, så ville jeg nemt kunne finde butikken. Men nu er det åbenbart min tur til at lede efter forretningen, som han købte dem i. Måske kan jeg finde dem online?

Andet godt: