Er der noget at sige til, at jeg er glad? Også selv om vi er blevet sendt hjem for at arbejde derfra? Måske synes du, at det lyder mærkeligt, at jeg er glad. Men, jeg er studerende og har et supplerende job i et callcenter. Og fordi undervisningen er blevet suspenderet, og vi kun skal deltage i undervisningen – dvs. forelæsningerne – som kan lade sig gøre via internettet, har jeg mere tid. Og der er meget arbejde at lave for et callcenter.

Telefonpasning og kundeservice

Jeg laver telefonpasning hos https://www.topcall.dk/telefonpasning/ for mange webshops. Og de har travlt, hvorfor mange af dem udnytter muligheden for at outsource kundeservice. De fleste af os bestiller jo efterhånden kun varer via internettet. Det betyder kort sagt, at der er meget mere arbejde til mig. Og ja, jeg har virkeligt travlt. Jeg arbejder faktisk så meget, at jeg egentlig ikke opdager, at jeg arbejder hjemmefra. Jeg har fået sat hele systemet op, så jeg ikke har nogen problemer med mit head set pc eller rapportering direkte til firmaet, jeg arbejder for. Det er kanon at tjene ekstra penge her midt i krisen. Jeg kan godt bruge dem. Og jeg kan spare dem sammen til den jordomrejse, som jeg drømmer om at tage på om nogle år, når vi er ved at komme tilbage til normale omstændigheder.

Lige nu hænger jeg i

Indtil da vil jeg bare fortsætte med at følge undervisningen via internettet, arbejde med min telefonpasning, læse og være tilfreds med tilværelsen.

Ja, jeg savner at gå i byen sammen med veninderne. Men det kan vi jo også godt gøre om et halvt år, når krisen er ved at lægge sig. Om et halvt år vil der muligvis være en vaccine, som bevirker, at vi kan vende tilbage til mere almindelige tilstande – og jeg vil kunne komme tilbage til universitetet og deltage i alle de laboratorier og workshops, som vi skal. Jeg læser nemlig biologi. Og jeg er meget interesseret i mikrobiologi.

Andet godt: