Sådan kan det går – nu skal jeg giftes igen med verdens dejligste mand. Jeg har været gift en gang før, men vi voksede fra hinden, og min første mand kastede sin kærlighed på en anden kvinde. Det skabte en udpræget vrede hos mig, og det var nok medvirkende til, at vores bodeling ved skilsmisse blev en noget anstrengt affære.

Vi var dybt uenige om bodelingen den gang for tre år siden, og til sidst måtte vi begge bøje os og søge juridisk bistand, så vi begge kunne sikre os, at vi ikke blev snydt ved bodelingen. Derfor henvendte vi os til en skilsmisse advokat – det var dem her – for at få ham til at mægle mellem os. Vi var vist begge indstillet på, at vi helst ville undgå en egentlig retssag, som bare ville være endnu mere opslidende for os begge.

Ingen af os kendte på forhånd advokaten, men han viste sig at være et meget klogt menneske, som hurtigt kunne sætte fingeren på de problemer, der fik os til at bekæmpe hinanden. Han kom med flere konstruktive forslag til, hvordan vi kunne få delt boet på en fornuftig måde. Han viste sig at have en udpræget psykologisk sans, og der skulle faktisk ikke mange møder til, før vi begge var parate til at skrive under på en aftale.

Efterfølgende tænkte jeg tit på vores advokat, som i meget høj grad havde tiltalt mig. Og så mødte jeg ham tilfældigt på en restaurant en aften, og så begyndte vi at komme sammen. Nu skal vi giftes.

Andet godt: