Mange af de familier der lever med en alt for høj gæld, har vanskeligt ved selv at finde en udvej, og har derfor behov for at få hjælp. Vi har etableret et samarbejde med flere pengeinstitutter for at kunne hjælpe dig bedst muligt

Smart Lån

Smart Lån er Danmarks ældste virksomhed med speciale i hjælp til gældsramte familier. Vi er også til dato den eneste virksomhed i Danmark, der hjælper gældsramte ud af deres vanskelige situation ved at administrere deres penge. Lad os styre din økonomi, så du kan få ro til at passe din familie og dit arbejde, læs mere her: https://xn--smart-ln-g0a.dk/ekspres-laan/.

DIN SAMARBEJDSPARTNER

Vi fungerer som din bank, uden på nogen måde at være en bank. Med hjælp fra bl.a. Den Almennyttige Andelskasse MERKUR vil vi oprette dine konti. Vi styrer budgetkontoen og du styrer rådighedskontoen.

FÅ STYR PÅ DIN ØKONOMI IGEN

Du har kørt din økonomi ud på et sidespor, og nu skal vi have vendt økonomien ind på rette spor igen. Det vil tage tid, og det bliver ikke nemt, men det bliver nemmere for dig at håndtere din hverdag.

BETALINGER

Til dig og din ægtefælle/samlever bliver der oprettet et MasterCard til Rådighedskontoen.

Du Kan Ikke Tjene Penge På Din Mening

Du får på mange sider i dag at vide at du kan tjene flere tusind kroner på din mening. Dette kan du dog godt droppe alt om. Virksomhederne kender allerede sin målgruppe ned i den mindste detalje, og har ikke brug for nogle tilfældige menneskers meninger. Jeg er blevet så træt af at se forskellige mennesker reklamere for disse sider, bare så de selv kan tjene penge på at folk oprette sig i en god tro om at de virkelig kan tjene kassen på det.

Eksempler på disse sider er Surveyspaid.com, som lover guld og grønne skove, men sådan forholder virkeligheden sig overhovedet ikke. Husk altid på: Hvis det lyder for godt til at være sandt, ja så er det nok for godt til at være sandt.

Hvordan skal jeg så tjene penge?

Jeg mener personligt at det er lettest at tjene nemme penge i gennem Affiliate eller Adsense-sider, som jeg tidligere har forklaret hvordan man kommer i gang med. Hvis man har fået opbygget sig en god side med godt indhold, og er søgemaskineoptimeret rigtig godt, så kan den bare stå for sig selv og tjene penge ind til dig. Se det er nemme penge! Der ligger dog et stort arbejde forud, men som man siger man må yde for at nyde.

Andet godt: